Friday, August 16, 2013

Katalog 6 (start 18 Ogos - 30 September 2013)

nak MURAH..nak KOMISYEN...jom layan catalogue baru..pasti GEMPAQ dan HEBAT...

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Pagi :)


alhamdulillah new  catalogue  dah kuar..sangat-sangat cantik dan murah..
Ada yg pernah tak beli barangan tupperware dengan kawan2 yg bagi 20%, 15% atau pun ikut rega katalog semata2 :) .. ataupun terus bg harga ahli 25% tapi x dapat apa2 :)

So, sya nak citer kat sini...
Bila uols sign up jadi member sah2 akan dapat diskaun 25% keatas semua product tak kiralah neutmetrik ke tupperware ke.. dan bukan tu jer dapat kit bg lgi..dalamnyer ada macam2...termasuk tupperware berkaler pepel..sapa2 yg suker sgt2 pepel..amat2 berbaloi..dapat FREE ajer.. :) 

Bukan tu jer..jika yg berbelanja lebih 1k..gerenti dapat beli set level dengan harga yg sangat2 murah....so kalau beli kat org sah2 kena charge mahal2 kan..so buat apa bayar LEBIH..duit yg lebih tu dah boleh beli tupperware :)

dan yg paling penting KOMISYEN..ada ke yg taknak komisyen :)...nak tahu lebih lanjut..jgn malu2 pm yer :)...

dengan bayaran cuma RM70 anda akan dapat macam2 :) ..x rugi sebenarnya :) Buat Peminat Tegar Tupperware ..x kiralah sama ada untuk berbisness, jarang membeli, pakai sendiri dan lain2...jgn jadikan ia sebagaiALASAN...itu budak kecik dalam hati kita yg menghasut ..yg sebati dalam diri kita..nyahkan dia jauh2...hihihihi..

ha dan lagi satu...rata2 kita nie org MELAYU suka mencipta pelbagai alasan..betul tak?? ada yg SETUJU tak..hihihi

kalau kita kenang zaman Rasulullah baginda juga suka berniaga dan suka umatnyer turut berniaga..dalam al-Quran dan hadis turut menceritakan..betul tak :)

so..amiklah peluang ini.. walaupun ada ada kerjaya sendiri...ianya takkan mengacau kerjaya anda bahkan akan menambahkan pendapatan anda.... percayalah dengan kosisten, semangat dan usaha yg diberi anda mampu milik @ beli apa yg anda IDAM-IDAMKAN selama ini..janji ALLAH itu pasti :)..yg berusaha + bertawakal pasti ada hasilnya :)

jangan ciptakan pelbagai alasan tak pandai berniaga..thinking negatif ..alah dah ramai org menjual tupperware..x der org nak beli ngan kita...tupperware mahal dan macam2 lagi..
tawarkan service terbaik..yg paling penting JUJUR dalam berniaga..anda pasti dapat lihat hasilnya :) .... Rasulullah  dulu pun x  menjual barang dagangan yg rosak kepada pembeli :)...
so kajilah cara berniaga Rasulullah dahulu :).. in sha allah :)

Anda semua mampu untuk jadi KAYA & BERJAYA... Thingking positive...usir jauh2 'budak kecik' dalam diri kita tu..yg telah lama sebati dalam diri kita bertahun-tahun lamanya..
kalau org lain boleh buat..kenapa tidak KITA ..betul tak..

kalau kita perasanlah..ada tak masa2 hati kita terasa jealous dan berbunyi..ala dia org kaya bolehlah pakai tu..beli tu..betul tak..hihihi (saya pun gitu jugak..hahahaha)

cuba kita pusingkan pemikiran otak kita.. ' ala igt aku tak leh dapat ke..x leh beli ke....tg ler aku pasti dapat ' so macam mana nak DAPAT??? duit gaji kita nak potong tiap2 bulan..sebab nak simpan duit ke??? kalau cam tu..huhuhu..bilalah agaknya leh merasa..hihihi..tgk jerlah duluuuu..nak beli duit simpanan tak cukup??? so pandang jerlah..hihihi

Cara yg paling senang adalah dengan BERNIAGA... x kisahlah anda nak berniaga apa pun..yang penting JUJUR+AMANAH+BERUSAHA+ BERDOA (SOLAT) + BERTAWAKAL... pasti anda SEMUA terkejut dengan hasilnya.. PASTI...

GOOD LUCK UOLS :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------